Suboxone Talk Zone: En Suboxone Blog.

Sporsmal og svar om opioidavhengighet og buprenorfin.

Sene bivirkninger, inkludert gambling, kramper, humorsvingninger.

Jeg har v rt pa subok i over 2 ar na, og jeg har mange sidevirkninger. jeg har en veldig hard tid a komme opp om morgenen, mood swings, depresjon, obligatorisk spilling, svette, stup kramper, oppmuntring og andre. OGSA DE SENESTE MANEDENE ELLER SA MINE KRAVINGER ER KOMMER TILBAKE, OG SUBOXEN HJELPER IKKE ELLER GJOR MEG, FOLGER GODE I ALLE. NOEN ELLER HAR LIKKE EXPERENSER?

I min erfaring er svette ganske vanlig med Suboxone. Andre ting jeg horer om relativt ofte inkluderer a matte opphisse i midten av natten, og mild dagtid dosighet. Forstoppelse er et problem med alle opiater, men Suboxone forarsaker forstoppelse som er spesielt alvorlig for noen mennesker. Magekramper gar med forstoppelse; Strekk av tarm forarsaker smerte og ogsa folk vil bli bundet opp og da nar de endelig gjor «go» tarmen & # 8216; overtygges & # 8217; det tomme rommet fylles med gass og deretter & # 8230; Vi vet hva som skjer.

Som for de andre symptomene er det vanskelig a vite sikkert om de er fra Suboxone. Jeg har sett caserapporter om tvangsspill i forbindelse med opiatbruk. Og selvfolgelig har opiater en rekke stemningseffekter & # 8211; Det er rapporter om opiater som induserer mani, og mange far litt eufori fra opiatstimulering. Sporsmalet med alle disse tingene er imidlertid at Suboxone forarsaker disse tingene som sen bivirkninger, siden toleranse har utviklet seg og personen ikke far noen signifikant opiat effekt. Jeg sier ikke at de ikke er relaterte, da jeg innser at behandling med Suboxone er relativt ny, og vi har ikke mye erfaring pa lang sikt med stoffet. Men det er vanskelig for meg a se hvordan disse tingene ville utvikle seg, vite hva vi vet om opiattoleranse og opiatreceptorhandlinger.

Kompulsiv gambling kan v re et tegn pa mani, & # 8216; opp & # 8217; side av bipolar lidelse. Det kan ogsa forekomme som respons pa medisiner; Jeg har sett rapporter om gambling utlost av Parkinsons meds og Requip, med for rastlose ben. Begge disse kategoriene av meds involverer dopaminaktivitet i hjernen; Krever for eksempel en agonist ved noen dopaminreseptorer. Dopamin er involvert i & # 8216; belonningssyklusen & # 8217; av vanedannende oppforsel og er ogsa et viktig kjemikalie for normal kjorebrann. Wellbutrin (ogsa kalt Zyban eller bupropion) er en dopaminreopptaksblocker, som ligner pa stoffer som prozac, men pavirker dopamin i stedet for serotonin. Chantix pavirker ogsa dopaminfunksjonen, forst og fremst ved a oke dopaminfunksjonen.

Siden patologisk gambling er sv rt lik annen avhengighet i forhold til hva som skjer i hjernen og med ens personlighet, er et apenbart sporsmal om Suboxone utloste gambling eller om du bare endret avhengighet fra en & # 8216; substans & # 8217; til en annen (til gambling). Problemet med a komme seg ut av sengen og depresjonen kan skyldes & # 8230; depresjon.

Takk for at du deler dine erfaringer; Jeg foreslar at du vurderer a ta en SSRI (hvis indikert etter en grundig psykiatrisk vurdering). Du vil kanskje ogsa vurdere a ga av Suboxone og ga gjennom tradisjonell behandling; Noen behandlingssentre vil godta gambling som en prim r avhengighet og behandle den ved hjelp av samme trinnbaserte behandling som brukes til rusavhengighet.

Jeg foreslar ogsa at du legger inn sporsmalet ditt pa Suboxone Forum. Siden har fatt mer trafikk over tid, og du kan mote noen med de samme opplevelsene.

Et bredere poeng er om en person skal stoppe Suboxone nar det er bivirkninger, eller om man skal l re a leve med dem & # 8217 ;. Opiatavhengighet er en fryktelig sykdom som forarsaker tap av familie, okonomi, frihet og ofte liv. De fleste behandlinger av alvorlig sykdom har betydelige bivirkninger & # 8211; kjemoterapi som et eksempel. Sticking med dette eksempelet, kjemo-agensene over tid har blitt forbedret mange ganger over, og na har de langt f rre bivirkninger enn de tidligere agenter. Man kan bare hape at etter hvert som tiden gar, vil vare farmasoytiske selskaper finne bedre og bedre agenter for a behandle avhengighet.

I slekt.

Post navigasjon.

Legg igjen et svar Avbryt svar.

Jeg er en akupunktor som behandler en kvinne som er pa Suboxone. Jeg er veldig interessert i bivirkningene til denne Rx, inkludert potensielle langsiktige. Min pasient fortalte meg at hun planlegger a holde pa resept for resten av livet, noe som virker risikabelt for meg. Jeg kan se fra symptomene som folk opplever, at ifolge tradisjonell kinesisk medisin, kan denne medisinen forarsake svakheter i den fysiske grunnloven. Fra min observasjon, vil jeg mistenke at tap av hukommelse er en potensiell langsiktig effekt (kombinert med mangel pa dyp sovn, tretthet pa dagen). Jeg spekulerer bare her, siden jeg aldri har lest noe om Suboxones langsiktige effekter. (Er det noen undersokelser her?) Jeg forestiller meg at folk som opplever flere bivirkninger i utgangspunktet kan v re mer utsatt for de langsiktige, hvis det er noen. Selvfolgelig er det apenbare svaret at andre avhengigheter har vist seg a ha potensielt verre bivirkninger, sa pa kort sikt er det sikkert den minste av de (mange) ondskapene.

Akupunktur og kinesisk urtemedisin brukes ofte i detox, og viser suksess i behandling av avhengighet, spesielt nar de kombineres med terapi. Kanskje det kan brukes som en del av planen din for a komme av Suboxone, hvis bivirkningene blir uutholdelige. Med pasienten min er planen a forsoke a stotte henne fysisk (og folelsesmessig / andelig) mens hun er pa medisinen, sa hjelper henne seg av det nar hun foler seg klar.

Se mitt hovedinnlegg. Jeg finner bruksomrader for akupunktur, men jeg har min tvil om a bruke hvis for avhengighet. Jeg kan v re forutinntatt for resentmentet jeg b rer for den lokale akupunktoren som fortalte en av mine pasienter a stoppe hennes antidepressiva & # 8230; Akupunktoren var ingen steder a finne da hun trengte a bli innlagt pa sykehusets sykehus & # 8211; for selvmordstanker!