Kjop en mule.

Vi forstar det. Dette er ikke a kjope en gitar av en vegg. Du kjenner oss ikke, og vi kjenner deg ikke, og det kan fore til noen nerver pa begge sider.

Men det forholdet endres. rlig til godhet, nar jeg begynner a bygge en gitar for noen, gar vi fra a snakke om «gitarutstyr» for a utveksle bilder av vare familier, historier om musikk, eller esker med junk food og lonnesirup.

Det begynner som du ikke kjenner meg, og jeg kjenner deg ikke, men det ender som noe helt annerledes og veldig, veldig kult.

Vi forstar ogsa at nar noen som setter pris pa hva vi gjor, er villige til a stole pa oss nok til a gjore dem til et instrument, har vi et ansvar for a gi dem vart beste arbeid. Hvis du mottar gitaren din, og det er noe du ikke er helt fornoyd med, bumser det meg helt ut. Jeg vil at du skal tro at gitaren din er fantastisk, og jeg gjor det riktig.

Slik kjoper du en mule.

Trinn ett: Send et innskudd (Paypal lenken er under). Du ma ikke bestemme alternativene dine enna, og du har masse tid til a gjore det! Nar vi mottar betalingen din, far du en e-post fra oss. Hvis du har sporsmal om gitarer, alternativer, etc., vil dette v re en flott tid a starte samtalen.

Trinn to: Omtrent en maned eller sa for vi starter gitaren, mottar du en detaljbekreftelses e-post fra oss hvor du vil fullfore alternativene dine. Du betaler ikke mer penger pa dette tidspunktet, dette er ganske enkelt slik at vi kan begynne a bygge instrumentet ditt.

Trinn tre: Nar vi faktisk begynner a bygge gitaren, sender vi deg fremdriftsbilder underveis. Dette er kult. Vi bygger gitaren for deg, og sa bor du se oss bygge gitaren din.

Trinn fire: Nar gitaren din er ferdig, far du snazzy endelige bilder fra oss og det nar vi ber om at du betaler den resterende saldoen pa instrumentet ditt.

Trinn fem: Vi lar gitaren sette seg inn i en uke og deretter gjore et endelig oppsett. Vi sender det ut, og sa spiller du det.

Et raskt notat fra Matt pa alternativene: Min personlige mening er dette: Hvis du forst og fremst strummer med en plukk, ga pa stalkegle. En enkelt kjegle far deg litt mer takhoyde og angrep som hores bra ut med en strump. Alt annet eller en blanding av ting gar til stalkrone. Messing far deg litt varmere med begge disse oppsettene.

Pickup eller ikke? Den eneste henting vi legger inn er minihumbuckeren vi lager her. Det er en faktisk elektrisk gitaroppsamling – ikke noe modifisert for a passe pa en resonator. Det er fantastisk og gir deg en elektrisk tone som du ikke kan komme andre steder. Hvis det er det du leter etter, gjor det. Hvis du ser bare akustiske applikasjoner, bruk et klipp pa mikrofonen eller en pa et stativ.

Jeg har hort nesten 300 av disse gitarene, og det er mine meninger. Du kan ta alt du onsker fra det og gjore det selv selvfolgelig!

Resonator Guitar Alternativer og priser.

Utgangspris inkluderer slitasjehode og figurer ibenholtfingerbrett og innenlands fraktkostnad. Internasjonal frakt er $ 150 og kundene er ansvarlige for tollkostnadene som kan variere mellom 5% og 20%.

——– Nav rende ventetid er ca. 14 maneder .———

Prisendringer som ligger nedenfor, pavirker ikke de fantastiske menneskene som allerede er pa listen.

Startpris $ 3000. Dette inkluderer torrefied quartersawn lonn og titan forsterkning nakke konstruksjon. Figuren lonn er $ 150.

P90 Style Pickup Pickup – $ 225. Vi lager disse her og bruker et minihumbucker boliger.

Brass Body – $ 200.

Mulecaster Alternativer og priser.

Hipshot Tailpiece – $ 200.

Gjor et innskudd.

Send en $ 250 ikke-refunderbart depositum for a reservere Mule.

Nav rende ventetid er 10 maneder.

Kontakt Matt pa [email protected]

Sa i 1927 ble det laget en proto-type gitar som var en tri-cone i en enkeltkegle-kropp, det var en slags test jeg tror, og de har aldri laget en produksjonsmodell ut av det. Min Mule er bare det, en tri-kegle satt inn i en kule rustfritt stal kropp og lyden er et sted rett mellom de to designene. Jeg ville aldri dele med National, men denne gitaren later ikke noe som det, og jeg har funnet ut at jeg bruker Mule mye i disse dager. Matt gjorde en fantastisk jobb rundt pa denne gitaren, foles halsen som jeg har spilt den i arevis, og den har en skreddersydd P-90 som virkelig hores fint ut og ikke altfor elektrisk. Jeg elsker lyden, og den er allsidig og skifter fra skarp til grot til myk, avhengig av hvor hoyre hand er.

Jeg har hatt min Mule i ca 2 uker na, og jeg er bare overrasket over handverket. Nar venner og familie kommer over til huset mitt, er de imponert over min Mule og forteller meg at jeg bare skal henge den pa veggen og ikke berore den, fordi det er et kunstverk. Tydeligvis er det ikke det jeg skal gjore, men det ser bra ut, og enda viktigere, hores utrolig ut. Alle mine gitaravspillende venner drommer nar de forst ser det. Takk for a lage en god gitar og enda viktigere, takk for den gode kundeservice.

Jeg hoppet over arbeidet i dag for a spille Mule, jeg foler at jeg er highschool igjen. Fortell alle der de sparker rumpa.

Sa det har v rt en uke. Wow, Matt, Wow!

Jeg kan ikke engang begynne a fortelle deg hvor helt fornoyd jeg er med min Mule. Det er sa lydhor overfor enhver spillestil, alt fra en sot, sot, myk til bare en ekkel, soppelbrun. Jeg elsker det.

Satinhalsen spiller sa sa sa godt! det er sa behagelig, spiller egentlig seg selv. Patina pa messing er helt nydelig.

Jeg finner meg selv et glimt av den vakre kroppen ut av hjornet av oyet, og jeg ma bare ga og spille. Husprosjektene mine har tatt en serios treff denne uken, og jeg forventer at de vil fortsette a lide i uker som kommer.

Det er virkelig et kunstverk!

Takk igjen sa mye Matt.

En dag vil jeg v re pa listen igjen for en annen!

Jeg har spilt to eller tre timer hver dag. Apne D og C et halvt trinn ned foler meg best, men G ringer pent der ogsa. Det er utrolig for meg – a ha knapt spilt en stalgitarr unntatt i butikkene – hvor nyansert og folsom for a angripe konene er, hvordan hver synes a plukke opp forskjellige kombinasjoner av volum og frekvens for a generere tydelige overtoner. Jeg kan spille stille eller hardt eller mellom til de to, og det er som om jeg har tre eller fire forskjellige gitarer. Running through my rig – i hovedsak tape echo, trem, verb og OD – fargene farges. Spesielt oppringing av wow og fladder pa bandets ekko skaper litt nedbryting med lysbildet som foles som et helt nytt verktoy. Handverket er bare vakkert. Jeg er veldig glad for a ha det. Nar jeg far en sjanse til a skyte litt nyttig video – noe du kan bruke pa nettstedet ditt, vil jeg sikkert.

Wow. Denne gitaren er bare uvirkelig. Jeg er alvorlig forelsket. Jeg satte det faktisk pa jobb pa en okt som jeg hadde veldig natt jeg fikk den. Jeg var ikke helt sikker pa hva jeg kunne forvente fordi USPS-fyren droppet den av og jeg skjonner at det kan fungere bra pa kunstnerprosjektet jeg tok opp pa den kvelden. Sa uten a teste det hjemme eller en stor dramatisk «boksapningsarrangement», tok jeg bare den og dro til studioet. Da det kom pa tide a bruke det, apnet jeg saken, stemte den for a apne G for melodien vi spore, og i utgangspunktet bare rammet opptak. Vi var alle umiddelbart forelsket. Jeg ble blast bort. Jeg kan ikke tro hvor bra denne tingen tar en mikrofon. Det passer bare perfekt i en blanding. Jeg har brukt den pa massevis av innspillinger allerede og pa scenen ogsa. Jeg er avhengig. Enhver unnskyldning jeg kan bruke til a ta den ut og sette den pa jobb, tar jeg den. Jeg elsker a blande den akustiske mikrofonen (e) med P90 som gar gjennom en liten forsterker. Jeg har koblet den til en liten Fender Champ, en Silvertone og til og med stor Super Reverb, og det hores veldig kul gjennom dem alle.

Tonen er akkurat det jeg vil hore fra en resonator. Det har mye sothet av en tricone, men ogsa en god del av soppel kan aggressiviteten til en enkelt kjegle. Den har en sv rt kompleks lav end som er vanskelig a beskrive. Sort av en hule resonans til den som samhandler og arbeider med mids pa en veldig kul mate. Det har en «hoppe ut pa deg» mellomtone som fortsatt er sott og aldri irriterende som noen resonatorer kan fa. Hoyene er sa glatte. Sort av en gammel «papyrisk» kvalitet til den. Ikke «spikey» som min National Single Cone kan noen ganger fa, spesielt under en mikrofon. Det er veldig kontrollert med en slags naturlig kompresjon som skjer pa en eller annen mate. Diskantstrengene resonerer som ingen annen gitar jeg noensinne har spilt. en sa kul lyd. De er sa levende og synes bare a hoppe ut pa melodier og synge. Utrolig!

Anyways ville bare gi deg en oppdatering pa gitfiddelen. Dommen er god! Jeg elsker denne tingen. Takk sa mye Matt.

Du ma heve prisene, bror! Jeg jobbet i en high-end akustisk butikk i fem ar, hvor jeg hadde hendene pa mange vintage og nye statsborgere. Denne Mule er langt bort min favoritt enkelseng. Det er en junk yard hund. Det er bare vanlig. Jeg er stolt av a eie den. Denne Mule er inspirerende og skremmende samtidig. Er jeg verdig til a eie den? Ikke enda, sa jeg legger litt tid til i skogen. Til slutt har mine to gutter, 10 og 12 ar, allerede begynt a argumentere for hvem som far det nar jeg er borte. Jeg tror (haper) det er litt toft a ha den diskusjonen, men det er et godt kompliment for deg likevel. »

Gitaren gjorde det her ok, ingen problemer i det hele tatt. Faktisk var det ganske n r a v re i tune ogsa. Og shoo-boy, hva en stunner !! En slik vakker ting, Matt! Bare fantastisk, mellom trevalgene og maten du er ferdig med, og det store metallarbeidet. Eeeh, jeg elsker det, jeg elsker det. Formen og storrelsen pa nakken er ogsa fantastisk. Na onsker jeg litt at jeg hadde en stalstrenggitar med samme nakke pa den. Sa behagelig i hendene mine. Yeah; en stalstreng med mulehalsen og en twistfeste. Det ville v re en god folelse gitar. En slik god lydende gitar, jeg elsker det. En musikalsk venn av meg, Cahalen Morrison, var her for noen dager siden, og han spilte den og elsket det ogsa. Bade lyden og utseendet i likhet, bade fantastisk. Han likte ogsa (som jeg) det faktum at det var ganske bokstavelig «The Mule.» Vi begge skjonte at du spikret den ene rett pa hodet.

Fred og velsignelser,

Kelly Joe Phelps.

Muldyren er helt utrolig. Fikk det for et par dager siden, og jeg har ikke lagt det ned siden. En av de vakreste instrumentene jeg noensinne har sett og spilt. Takk igjen. Absolutt verdt ventetiden.

# 68 ankom i morges, og min eneste skuffelse var a finne den i standard tuning. Jeg har brukt hele morgenen i skyhimmelen. Jeg er ikke en profesjonell eller trent musikal, sa jeg vil ikke late som a ha mye musikalsk ordforrad eller kompetanse for a bli teknisk. Jeg vet bare at det foles og hores ut som hjemme. Fra rusten soppelkanne til silke – og – honning opprettholde, kan du trekke alt du trenger ut av det. Takk sa mye. Utenom en katastrofe, er dette gitaren som vil sorge for min pensjonering. Min plan er a busk i min dotage som en en manns handling kalt 401- (k) apo.

Slipp en linje hvis du noen gang gar gjennom Nola.

Hei, Matt. Min levering ble forsinket en dag lenger enn jeg trodde, sa jeg endelig mottok og apnet min nye Mule (# 69) i gar. Admittedly hadde jeg hoye forventninger, men det overgikk dem helt. Da jeg apnet saken, sa min kone, mine to sonner og jeg alle «Whoa» samtidig. Fullforingen er en total knockout, nakkeformen er flytende, men solid, bare ideell. Og stemmen er helt nydelig. Jeg trodde det dynamiske omradet ville v re bredt, og det var langt bredere enn det. Jeg trodde det kunne bli drevet ragged eller sott, men det er enda mer enn det. Tricone vil bare synge. Nar du sitter alene i et stativ, ringer instrumentet sympatisk med var samtale, som om det snakker med oss. Og nar du berorer strengene, vil du bare rive eller brole eller hva du foler. Det var sa verdt ventetiden.

Takk for ditt handverk og din hengivenhet til instrumentene dine. Alt viser virkelig. Jeg skal spille dette stolt og lykkelig og holde det for alltid hvis jeg klarer det.

det har v rt sv rt godt mottatt! Forst med «Martin Dorks» og da hadde jeg litt tid med det i gar kveld og igjen i morges.

Forst av alt er det absolutt et nydelig stykke a se pa. Veldig vakker.

Nakken er sa darn behagelig for handen min. opp og ned fretboardet …. lett, lett. igjen, for meg, perfekt avstand.

Er det ok hvis jeg sier at lyden er grov, jangly og varm? … alt pa en gang? eller hores det bare dumt ut?

soulful er over brukt og vag, men ogsa passende her ..

Kan ikke tro at jeg har nr. 20.

Utforelsen … .passet, finishen, finessen representerer alle en erfaren, omhyggelig kunstner …

Gratulerer med en gitar godt bygget. Du har virkelig noe her for a v re stolt av.

Ok, her er avtalen … Jeg la gitaren akklimatisere litt, og rundt klokken 11.00. i gar kveld bestemte jeg meg for a apne opp tweed-saken (som er veldig kult forresten) og tilbringe noen minutter med gitaren for jeg dro til sengs. Jeg endelig til sengs klokken 2: 48, -Jeg kunne bare ikke legge det ned!

Forst er handverket fantastisk, og gitaren er bare vakker i en gammelskole slags mate. Nakken er muligens den fineste jeg noensinne har spilt pa noen gitar, NOENSINNE! Virkelig glatt og rask med en super behagelig form. Jeg vet ikke hva du kaller denne nekgeometrien, men bare fortsett a lage dem slik fordi det er utrolig (hva er fingerbrettet bundet inn? Veldig fint ogsa!). Jeg justerte det til standard tuning (noen pa Maple Leaf ma ha spilt den i apen D), og begynte akkurat a spille vanlige ting, og jeg elsker bare tonen. Provde lysbildet (som er hoy kvalitet og en fin overraskelse), og igjen, tonen er morder!

Jeg kan ikke vente med a komme tilbake til det i dag, og jeg vet bare at det skal apne nye horisonter for meg. Jeg vil ha sa mye moro med denne gitaren! Jeg kunne bare ikke v rt lykkeligere, Matt … du har en veldig god ting som skjer der, og jeg onsker deg botte-masse suksess. Jeg vil gjerne gi deg en anbefaling pa Akustisk gitarforum, og jeg lurer pa om det er greit hvis jeg bruker bildene til gitaren min pa nettstedet ditt for a inkludere i innlegget mitt? Jeg kan ta min egen, men de ville definitivt ikke v re sa kule og kunstneriske som din; Men hvis du heller ikke gjorde det, sa er det bra. Igjen, fantastisk jobb … Jeg har smilet siden 11.00 p.m. i gar kveld!

Sa i gar avsluttet jeg en 12-timers nattskift tidlig om morgenen og ble vaken ytterligere 12 timer og ventet pa mat-ex for a levere Mule. En av de sv re sakslasene ble ofret pa sin lange reise til Storbritannia, men det var ikke noe problem, jeg rev den ut av pappkassen og la saken pa gulvet utenfor mens du tok et stort pust for du apnet den og avslorte maskinen inne …. Jeg var bedovet.

Jeg falt bare pa rumpen min og sa pa det i tilfelle det var stille for en stund, jeg har ingen ord som kan gjore det rettferdighet for a beskrive skjonnheten i hver eneste detalj du har skapt med dette kunstverket. Med det sagt matte jeg hore det , En liten tuning og det var sa mye mer enn jeg hadde hapet pa, Keglen hadde hoppet litt rundt, men etter a ha rettet det, levde det!

Nakkeprofilen / folelsen og utseendet er perfekt i alle forstand, En enkel a spille Slide, men ogsa til Fret, Fortsett a gjore hva du er med disse halsene!

Metal-arbeidet er tankeblasende Matt, Sikkert la de naturlige materialene vise at det er ekte skjonnhet.

Denne Mule grater! Hver liten detalj hadde gitt det sa mye personlighet. Det var vanskelig a tro at det bare var ferdig for to uker siden. Denne kontinentale kjeglen inne gjor akkurat det du sa «Det dominerer». Spilt noen stalresonatorer i tide og de syntes alltid a ha kjedelig tone eller ingen tone i det hele tatt, men likevel koster deg en arm og et ben. De sma videoene du legger ut pa Youtube og Instagram gir bare et utdrag av hva disse er i stand til, jeg vil laste opp hva jeg kan for a passere den meldingen pa.

Det har tone! Det har baller! Tusen takk for dette Matt, Det ville bli en drom, ogsa for Swish-saken, Pluss lysbildet / plukket / Sweatshirt, Det har v rt en fin reise, snakkes gitarer og reiser med deg pa veien. Jeg vil sikkert v re tilbake for a bestille en eller to snart.

Alt det beste for fremtiden, Na for a starte min egen reise med det perfekte utstyret.

Jeg er ikke overrasket over at vi er for opptatt av a overfore gitaren personlig, enten her i USA eller nar jeg hopper frem og tilbake til Sverige i lopet av aret, haper jeg a mote en gang.

Hei Matt! Jeg er offisielt den stolte eieren av # 83, triconen du sendte til mapleleaf! Christian hekta meg opp. Gud, denne gitaren utrolig. Kunne ikke ha forestilt seg hvor spesiell hun ville v re. Bra gjort. Sa heldig a spille henne hver dag pa verandaen min. Nar hun ikke blir spilt, dobles hun som et utrolig stykke veggkunst. Kj resten min og jeg bor i en hytte en 1/2 mil i skogen og denne gitaren passer perfekt. Jeg har spredt ordet om deg og dine instrumenter til alle som vil hore. Kan ikke vente til nar du kommer til mitt navn pa listen, tydeligvis trenger jeg en messing enkeltkegle.