& # 8220; Genetisk Roulette: Gamble Of Our Lives & # 8221; GMO Dokumentar gjennomgang.

& # 8220; Genetisk Roulette: Gamble of Our Lives & # 8221; er en interessant dokumentar om genitalt modifiserte organismer. Produsert av Jeffrey M. Smith, som er forfatter av verdens bestselgende bok om GMOer (Frosar), fokuserer hele dokumentarfilmen pa GMOer, deres virkninger pa miljoet, deres effekter pa helsen og deres effekter pa avlinger og okonomi. Ved a fokusere pa dyre- og menneskelige studier om effektene av GMO og andre toksiner i maten, & # 8220; Genetisk Roulette & # 8221; gir et generelt bilde om helseproblemer som pavirker familien din hver gang du gar til matbutikken.

Denne filmen er 85 minutter, og du kan leie en forkortet versjon hvis du er kort i tide. En DVD er tilgjengelig som inkluderer undertekster samt spansk.

Jeg har nylig hatt interesse for a spise sunnere. Etter a ha sett pa steder som Naturally Savvy, fant jeg ut om alle matrediensene som egentlig bare ikke var sa bra for meg. For det sto jeg bare pa at regjeringen ville regulere n ringsmiddelindustrien og sorge for det jeg spiste var bra for meg. Tro meg, jeg visste at potetgullene ikke var sa gode, men jeg trodde bare at de ikke var gode i forhold til gronnsaker og # 8211; Jeg ante ikke at de kunne forarsake kreft og reproduktive problemer!

Sa etter a ha funnet ut om alt dette, har jeg endret mine matvalg for a inkludere mye mer naturlige valg og # 8211; inkludert a soke etter matvarer som har kortere ingredienslister, har ikke MSG, og unnga spesielle sotningsmidler og HFCS. Jeg hadde ikke rort pa GMO for nylig, skjont. Jeg horte folk snakke om dem, men nar det gjelder a sortere gjennom matvalg, hadde jeg hendene mine fulle med hvilke kriterier jeg allerede hadde satt!

Jeg er glad jeg valgte & # 8220; Genetisk Roulette: Gamble of Our Lives & # 8221; a dykke inn i farene med GMO, skjont. Filmen apnet virkelig oynene mine opp til mange farer med GMO. Jeg visste om GMO-avlinger, men jeg har aldri gjort noen undersokelser pa dem, og filmen presenterer alle fakta pa en mate som gir mening for meg. Tross alt, hvis vi genetisk modifiserer vare avlinger for a gjore dem resistente mot feil og dodelige for feil, hvorfor tror vi ikke at de samme avlingene faktisk kan v re dodelige for mennesker? Fra det jeg ser, har ingen langsiktig, objektiv studie egentlig aldri blitt gjort og vist at de er trygge, og nar andre land har vurdert dem farlig nok til a kreve at de blir merket mens USA ikke gjor det, Det virker som om disse er absolutt noe jeg burde gjore mer av et forsok pa a unnga.

Mens jeg absolutt tror at informasjonen som er inkludert i «Genetisk Roulette: Gamble of Our Lives», og # 8221; er viktig, og du kan definitivt dra nytte av a se hele filmen, jeg vil innromme a bli lei av filmen halvveis gjennom. Der er mye god informasjon i det, men noen ganger foles det bare at filmen gjentar seg selv. Ifolge den offisielle nettsiden er det en forkortet versjon av filmen (i motsetning til den 85 minutters filmen jeg sa pa!), Og jeg vil definitivt anbefale a ga for den forkortede versjonen med mindre du tror at du skal Jeg vil virkelig ha all informasjonen i fullversjonen. Jeg kan ikke kommentere hvilken informasjon den forkortede versjonen inneholder, men jeg antar at regissoren gjorde en god jobb med a inkludere all viktig informasjon, sa det kan v re et bedre valg for folk som er nye for GMO eller er kortvarige .

Nar det gjelder den faktiske informasjonen, var det imidlertid sa nyttig. Jeg l rte sa mye om GMOer & # 8211; nok til a kutte pa min egen GMO-inntak og bruke mer penger og tid nar jeg har barn, og sorger for at dietten deres bestar av ikke-GMO-mat. Selv om jeg tror at den voksne kroppen min antagelig er mer motstandsdyktig mot GMO-effekter (selv om det ikke er immun), vet jeg at en utviklingslegeme ville v re mindre motstandsdyktig, slik at lesing av GMOer na for fremtidig bruk virker viktig. Akkurat na, i Nord-Amerika, inneholder over 80% av maten GMO i en eller annen form. Nar du vurderer det, med korn, soyabonner, alfafa og andre som er genetisk modifiserte, er dette fornuftig & # 8211; spesielt nar mange av vare husdyr og dyr er matet denne genetisk modifiserte maten mens de blir oppdratt til konsum.

Basert pa denne filmen og videre forskning som jeg gjorde etter a ha sett filmen, overvaker jeg na GMOene i kostholdet mitt, og jeg er klar over hvilke ingredienser som skal lete etter det, kan inneholde GMO. Jeg kjoper ikke-rBGH-melk fra na av, og jeg har allerede laget planer om a slutte a spise noen av mine & # 8220; ordin re & # 8221; mat pa grunn av deres sterke GMO ingrediens liste. I tillegg har jeg sett pa ikke-GMO-alternativer (Barilla Pasta er ikke-GMO som jeg er sa glad for a vite!)

Denne GMO-dokumentar gir meg sa mye informasjon om GMOer. Jeg visste aldri hvor farlig helsen min var at de var, og denne dokumentaren lagrer alt i forhold som gjor at jeg forstar hvor farlig de er sa vel som hvordan det var at de var i maten min. Det gir massevis av god informasjon som jeg synes mest informerte forbrukere burde v re oppmerksomme pa.

Dokumentarverket virket litt kjedelig og sakte pa steder.

& # 8220; Genetisk Roulette: Gamble of Our Lives & # 8221; gir sa mye god informasjon som jeg aldri visste. Jeg hadde alltid antatt at regjeringen ville ha vare beste interesser pa hjertet, men det ser ut til at penger er mye, mye viktig. Enten du velger a se pa GMO i kostholdet ditt eller ikke, bor du se pa denne dokumentaren og i det minste ta en informert beslutning om det er noe du vil ha i kroppen din eller ikke.

Du kan kjope eller leie filmen rett ut av & # 8220; Genetisk Roulette: Gamble of Our Lives & # 8221; nettside.