Ddr3 slots bakoverkompatible

Fa via App Store Les dette innlegget i var app!

Kan jeg bruke DDR3L SODIMM i stedet for DDR3 SODIMM.

Jeg har en Asus laptop x552vl-sx031d og jeg har presset den opp til 8GB DDR3 (2x4GB). Siden jeg er en programvareutvikler, trenger jeg virkelig mer enn det.

Sa jeg onsket a kjope 8GB DDR3L moduler for a erstatte mine DDR3 moduler, men jeg har to sporsmal om det for jeg gjor det.

Jeg vet at DDR3L skal v re bakoverkompatibel med DDR3 nar det gjelder spenning, sa det skal fungere bade pa 1,35 og 1,5V som jeg forstar.

2) Vil det bli anerkjent og adressert riktig av hovedkortet mitt.

Ikke mye a legge til her. Vil bare v re sikker pa ikke a kjope moduler og fa dem til a fungere, men bare for a innse at datamaskinen min fortsatt bare bruker 8 GB i stedet for 16 GB.

Eventuell hjelp er verdsatt.

DDR3L er bakoverkompatibel med design, produsenter bruker samme integrerte kretser for DDR3 og DDR3L. De hoyeste kvalitetskretsene testes for drift ved 1,35 volt og er merket som DDR3L hvis de kjorer riktig. Annet enn det, er det ingen forskjell mellom dem.

1) Ja, det vil fungere.

2) Ja, det vil gjenkjenne og adressere dem pa riktig mate, i henhold til Acer’s X552VL-spesifikasjonsside, er alle X552VL-modeller som leveres med DDR3L-minne, installert.

Hvis du hadde problemer, ville det v re a prove a ga den andre veien, en datamaskin som har DDR3L-spor er generelt ikke kompatibel med standard DDR3-RAM. Alt avhenger av hvordan hovedkortet tolererer hoyere spenningskrav og hvis BIOS kan justere for det, men det mislykkes i de fleste datamaskiner og vil ikke engang starte.